Om oss

Buskerud Spesialinnredning AS leverer spesialtegnede innredninger for kontor, bank, skole og andre offentlige miljøer. Vi utfører også finsnekkerarbeider for private hjem og hytter. Vanligvis leverer vi ferdig montert hos kunde. Vi har kapasitet til å gjennomføre store innredningsoppdrag, men kan også oppdrag av beskjeden størrelse.

Buskerud Spesialinnredning AS (tidligere Buskerud Trevare AS) er etter mer enn 35 år som møbel- og innredningsprodusent en ledende aktør i det norske markedet for spesialinnredninger.

Vi holder til i Åmot i Modum, en drøy times kjøring fra Oslo. Her har vi et moderne snekkerverksted innrettet for produksjon av platebaserte innredningsprodukter.

I nært samarbeid med vårt nettverk av underleverandører kan vi også tilby produkter innen bl.a. stål/metall, glass, puter og corian. Vi benytter gjerne kolleger i egen bransje som underleverandører, og kan også selv være underleverandør for andre.

Buskerud Spesialinnredning AS har dyktige møbelsnekkere med solid erfaring. Som opplæringsbedrift gjennomfører vi fagopplæring av nye generasjoner snekkere.

Vår forretningsidé er:

Buskerud Spesialinnredning AS er en fleksibel leverandør av møbel og innredningsprodukter. Vi skal være en pålitelig, lojal, seriøs og omsorgsfullt samarbeidende leverandør. Vi ønsker at våre kunder skal tillegge disse egenskaper en selvstendig verdi, når våre tilbud sammenlignes med andres.